10 sfaturi pentru a ține Ridurile la distanță

Ridurile… nici una dintre noi nu va putea scăpa de ele, le vom avea indiferent de culoarea pielii, frumusețe, statutul social sau contul din bancă. Sună demoralizant? Nici pe departe, pentru că întotdeauna există soluții.

Uite ce ai de făcut pentru a ieși învingătoare din această luptă la care cele mai multe dintre noi încep să participe cam după 40 de ani.

Am alcătuit o listă cu lucrurile care funcționează (la mine și la numeroase cliente care îmi urmează sfaturile) și pe care și tu le poți pune în aplicare și să obții rezultate.

1. Less și More. Folosește puține produse de machiaj și evită (like ever) anticearcănul.

2. Demachiază-te corect și în fiecare seară. Dormi cu tenul curat, fără urme de machiaj, praf și mizeria de afară.

3. Cremă de noapte. Folosește cremă de noapte. Alege-o în funcție de vârstă și tipul tău de ten. Începe să o faci de devreme pentru că și la 20 de ani tenul are nevoie de hrană.

ridurile-lectii-de-frumusete-ser

4. Exfoliază – Exfoliază. Cred că pot să scriu așa până mă dor mâinile 🙂 Exfolierea se face cel puțin săptămânal. Astfel, ajuți formarea de celule noi iar tenul tău capătă un aspect catifelat și întinerit.

5. Masaj. Da masaj și relaxare. Poartă-te frumos cu pielea ta, apreciaz-o și dăi 2 minute din timpul tău. Observă ce expresii ai pe față, și învață mișcări de masaj care să desfacă ridul pe care îl formezi în timpul zilei.

ridurile-lectii-de-frumusete-masaj

6. Măști naturale. Ce minunății se află în frigiderul tău și multe dintre ele îți pot șterge ani de pe chip. Folosește-le cât de des poți, adică în fiecare săptămână. Aici găsești tot felul de măști doar cu ingrediente naturale și ușor de preparat. Primește frumusețea chiar pe mailul tău. 🙂

ridurile-lectii-de-frumusete-masca

7 Apă – Corpul nostru conține mai mult de 60 % apă !!!! Trebuie să bei multă apă în fiecare zi. Și da, ridurile ajung mai repede pe tenul tău dacă nu bei multă apă. Începe de dimineață și formează un obicei din a consuma apă imediat după trezire. Face minuni!

apa-lectii-de-frumusete

8. Rutină de îngrijire. Crează-ți o rutină corectă de îngrijire și urmeaz-o cu sfințenie. Nu-ți mai spune că nu ai timp, chef sau că o lași pe mâine. Și pielea ta trebuie să mănânce și să fie curățată în fiecare zi.

9. Soare. Desparte-te de soare, dar nu forever, ci doar la orele acelea în care totul se topește. Soarele în exces și la ore nepotrivite aduce ridurile mai devreme pe tenul tău.

ridurile-lectii-de-frumusete

10. Informează-te și învață. Este tenul tău, este corpul tău și TU trebuie să fii cea care învață despre el. Participă la ateliere sau cursuri, citește articole, învață mișcări de masaj și pune în aplicare. Vei fi răsplătită și te vei simți mult mai bine pentru că îți oferi timp și ai grijă de tine.

Ridurile sunt inevitabile. Apar la toate dintre noi, dar poți să amâni apariția lor. Vreau să te uiți în oglindă la 50 de ani și să-ți placă ce vezi. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *